Petals
Parlem de decoració?

CONSELLS PER A LES FLORS TALLADES

Sempre que puguis talla sempre les extremitats de les tijes, uns dos centímetres i mig, en un angle de 45 graus. Si es possible, realitza el tall dins d' aigua. D'aquesta forma, s'evita que les flors perdin energia. Les flors creixen més quan se'ls apliquen nutrients especialment dissenyats per a les flors tallades.


Vigila les teves flors diàriament, per a assegurar-te que hi hagi aigua abundant i neta en el seu envàs. Les flors tallades s'han de posar en l'aigua com més aviat millor. Si no pots aconseguir un florer de seguida, dèixa-les en un lloc fresc i fosc. Compra només les flors que estiguin bé i que encara tinguin brots per a florir. Evita les flors tacades o molt obertes.


Per als arreglos florals si estan en "gomaespuma", no deixis que s'assequi. No els posis sota la llum solar directa, o en cap altre lloc que pot arribar a assecar-les. Evita col·locar-les prop d'un lloc on circuli corrent d'aire, ja sigui càlid o fresc, com per exemple els respiradors del forn, o els ventiladors. Els objectes que utilitzen electricitat, com la televisió, també solen donar calor, pel que ressecaran les seves flors.

© Petals 2008 Dades legals - Tots els drets reservats - Disseny rogerborras.com - Programació deide.com